Gamester - counter strike portal


Rozhovor s Adminy - DAcAN

03 Zář 2009

Týden po týdnu si vybírám vždy jednoho z adminů našich CS serverů a dávám Vám možnost je lépe poznat. Více se dozvědět o jejich práci i částečně osobním životě. Tentokrát padla volba na DAcANa. Co na sebe prozradil a co si sám admin DAcAN myslí o Vás?

 
(*pro zvětšení klikni na obrázek)

 

Díky DAcANe, že sis našel čas. Začneme tedy obligátní otázkou. Kdy a proč jsi se stal adminem? 

Když se dívám do banlistu, tak první ban jsem dal někdy v březnu loňského roku, takže je to už rok a půl. K adminování mě vlastně přivedl Majáczek, který se stal adminem asi 3 dny přede mnou, a tak jsem taky zkusil napsat Peťovi, zda by se tam nenašel ještě jeden flek, ten sice trochu váhal, ale po chvilce přemlouvání svolil a práva mi dal. Pak když se mi zpřístupnilo admin forum, tak jsem si dokonce všiml, že sám Peťa mě jako admina navrhoval, jelikož jsem v té době ukončil školu a byl asi 3 měsíce na ÚP, takže jsem měl hodně vysokou aktivitu v ranních hodinách, kdy na serveru moc adminů nebývá. A proč jsem se jím stal? Chtěl jsem udržovat pořádek na serverech, pomoct slušným hráčům ke klidnému hraní od cheaterů a malých dětí, co jen chodí na servery dělat bordel.
 
 

Tak trochu to upravím. Platí u nás pravidlo, že než se někdo stane adminem, musí projít i anketou v admins fóru. Ale zpět k tobě. Jak vznikal tvůj nick? Přece jen má význam ;)

Popravdě význam má jen takový jaký má, nic víc v tom není. Jménem jsem Dalibor, takže jsem přemýšlel nad něčím, co bude začínat podobně, no a nakonec z toho vzinkl DAcAN :-)

 
Co tvoje povaha? Liší se od realného života a chování na serveru?
Normálně jsem klidný, spíše flegmatický člověk a nenechám se jen tak vytočit. Myslím, že na serverech se chovám úplně stejně. Je pravda, že někdy mě ve hře něco tak naštve (a s mým zalagovaným internetem se to ještě vystupňuje), že už to ze sebe potřebuji dostat ven, ale snažím se při tom nepoužívat mikrofon a když už, tak si zanadávám jen přes „say“.
 
  
Jaký jsi admin? Alespoň co jsem odkoukal na serverech jsi takový „hodný“ ;)

No nevím, sám sebe takhle posoudit nejde, k tomu ať se spíš vyjádří ostatní v komentech jestli jsem hodný nebo ne. Samotného by mě zajímalo, jak na ně působím. Já sám bych řekl, že ani moc hodný nejsem, teda aspoň určitě ne na hráče, co nehrají slušně a fér. Pokud si vzpomínáš, tak já byl třeba jeden z těch, co navrhoval větší tresty za TA/TK, demenci apod.

 

Jo to vím. A jak  tedy myslíš, že na tebe pohlížejí hráči? Jsi oblíbený?

Myslím, že u dost stálých hráčů jsem celkem oblíbený a oni u mě taky. Nevzpomínám se, že bych měl někdy s některým ze stálých hráčů na Gamesteru nějaký problém. Někdy jsem dokonce „oblíbený“ i u hráčů, kteří jen zjistili, že jsem admin a já je přitom na serveru nikdy neviděl, a myslí, že tím získají nějakou protekci. Pro ně tu mám vzkaz: věřte tomu, že ne, spíše naopak, lezení do zadku vážně nemám rád :-D
 
  

Podařila se ti už, v rámci adminování, nějaká pořádná „bota“? Nějaká velká chyba ?

Musím to zaklepat, ale za dobu působení na pozici admina jsem ještě nikdy nedal žádný neoprávněný ban ani žádný ban, kde by byl nějak příliš vysoký trest třeba z důvodu mého vynervení. Samožřejmě se mi už párkrát stalo, že jsem se překlikl a dal slay nebo kick někomu jinému než jsem chtěl anebo amx zabanoval někoho jiného, než jsem měl v úmyslu, ale v takovém případě jsem se vždy hned omluvil a dal případně unban.

 
 

Zkus nějak popsat svou CS historii. Jak dlouho hraješ, jaké klany jsi vystřídal a svůj dosavadní největší „úspěch“ ?

S cskem jsem začínal už někdy v dětských letech, kdy jsme po škole chodily do herny pařit assaulta, pak jsem csko pár let ani neviděl a v době, kdy se u nás na vesnici rozšířil wifi internet, na kterém už se dalo hrát i po internetu, tuším to bylo někdy začátkem roku 2006, tak jsme s pár kamarády chodily hrávat na jeden server. Asi po 3 měsících to kamarády přestalo bavit a u cs jsem zůstal už jen já, tak jsem hledal a procházel další servery, až jsem se dostal na Gamester, kde byla už v té době skvělá parta lidí (bjt, alkáč, izmael, btw, bobik, yau, madcat, rat atd.) a nakonec u něj už zůstal. Co se týče klanů, tak těch jsem moc nevystřídal a za svůj domovský klan považuju Funny Players, se kterým jsem jednou skončil v Top15 na UG amateur.
 
  

Objevil ses jeden den i na srazu, kdy jsme pro tebe museli ještě s Majakem i zajet do kousek vzdálené obce. Teď rýpavá otázka: „Nejsi lenoch, když jsi to měl oproti ostatním v pěší dostupnosti?“ ;)

:-D Původně jsem měl v plánu přijet na sraz už v pátek, ale byl jsem v práci a ta se protáhla až do večera, takže jsem to nechal na sobotu. A jelikož z naší vesničky jedou o víkendu 2 autobusy, jeden po poledni a druhý večer, a nikdo ze známých neměl čas, tak mě nezbývala jiná možnost. A navíc mně bylo jasné, že Maják se chtěl projet a poznat okolí Zlína i z druhé strany než projížděl cestou na sraz :-)
 
  

Ano ano, tím směrem je pravda, že je k vidění třeba.. no.. vlastně nic tam není :D A tak si uvědomuju, že o tobě a tvém osobním životě toho moc nevím. Zkus nám popsat koníčky, školu, práci a věci co patří do tvého života.

Tak je mi 21 let, jsem nezadaný, zrovna teď žádná brigáda ani práce, takže se válím doma. Koníčky: tak určitě hudba a kapela, sem tam nějaký ten sport, posezení s přáteli u pivečka a podobné věci, u kterých není moc pohybu…:-) Momentálně jsem student na UTB ve Zlíně, obor informační technologie, předtím jsem studoval na ČVÚT v Praze, kde mě to moc nenadchlo a tak jsem skončil a doufám, že současnou školu už zvládnu do konce.
  
  

Zpátky k portálu. Máš sám nějaké přání co by jsi chtěl změnit? I takové které sám neovlivníš, ale prostě ti to tady chybí nebo přebývá?
Určitě by to už chtělo nový web a sladit celkově web a forum do stejného vzhledu, ale na tom se už pomalu pracuje. Jinak mě tu asi nic nechybí, ale přebývají mě tu stále ty nové mapy na publicu, takže věřím, že se brzo public server rozdělí na dva – jeden pro hráče, co mají rádi klasiku a druhý pro ty, co rádí vyzkouší něco nového – a obě strany si tak přijdou na své.

  
 

Jak se díváš na downgrade adminů, neboli „vyloučení“ 7mi adminů před 14 dny z teamu?
Myslím, že tím, že se jim práva odebrali, se nic nezměnilo, protože byli stejně neaktivní. Ale tvoje nabídka, že po prokázání aktivity se jim práva můžou vrátit, je kompetentní.

 
  
 
Máš oblíbeného spoluhráče? 
Super spoluhráči jsou všichni z FunnyP a také je jich hodně na serverech, třeba why, jonny, tatka, nemo, zolik, sairus, duran, kebab, izmael…atd. (omlouvám se těm co jsem nejmenoval..).
 
 
 
A otázka nakonec. Baví tě stále být adminem?
Ano baví mě to stále a možná stále víc. Poslední dobou, kdy mám internet nepoužitelný k hraní cska, čím dál častěji procházím jen tak hltv a sleduju některé hráče. A když už jsem na serveru, tak jsem rád, že můžu ostatním pomoct.
 
 
 
Ok tak to bude asi všechno. Děkuji a hodně štěstí ve škole i všude jinde! 
Díky za rozhovor. :)
 
 
  
A jaký je Váš názor na tohoto admina? Chtěli byste se o něm ještě něco dozvědět? Nebo na něj rovnou něco prásknout? ;)

 

  |   Tags:   |   Autor: Duska

Obrázek uživatele Kebab

dik zes na me nezapomnel :D taky te mame radi, zvlast kdyz lagujes a moc nerozdavas :)


Obrázek uživatele Anonym

Ja jsem Zolikk :) ale to neva:) DAcANeka sem vzdycky chtel poznat... i z dob co sem nebyl admin:)


Obrázek uživatele RoXy

no a mňa zabudol a citróna napísal ako prvého! shame on you! :)


Obrázek uživatele DAcAN

tak ja vas mam v oblibe vsechny, ale prece tam nemuzu vypisovat vsechny hrace :-) promin zolikku :-)
roxy a ty jsi prece funnypak ;-)


Obrázek uživatele Duran_CZECH

DAcAN je klasik serveru, bez něho by to nebylo ono. A ať si říká kdo chce co chce, DAcAN s kalachem v ruce je král (když teda zrovna nelaguje, viď :) )

EDIT - jinač kvalitní rozhovor jako vždy *THUMBS UP*


Obrázek uživatele DAcAN

ikdyz laguju, to pak delam matrix :-D


Obrázek uživatele izmael

ach to tvoje porno ..... a zvadzas to na lagy :) ved to pozname...inak k tym zaciatkom(doba madcat,btw,atd :) ) vtedy sem si fakt dobre zahrali s dacankom :)


Obrázek uživatele monk

tak s dacanek nam obcas prolagoval k vitestvi v zapase. jinak v poho clovek jak herne tak osobne


Obrázek uživatele granwell

chces sa stavit? :)) inak dobry rozhovor


Obrázek uživatele Majaaczek

no potesi kdyz si na me vzpomenou v rozhovoru.. ale skoro to vypada, jakoby si ze me delali prdel :D Ja se pr DAcANka projel rad.. cesta pekna.. skoda ze jsem nemel svoje sluzebni a jel jsem tou starou ikdyz dvoulitrovou turbosunkou :D.. No ale Dacan je spravny chalan... Je zajimave, ze se stal adminem az po mne, kdyz ja na serveru zacinal hrat, tak dacan uz tam byl podle me docela pecenej varenej :D


Obrázek uživatele Duran_CZECH

No to se taky divím, popravdě jsem myslel že adminuje už nějaké 3 roky, co tady tak nějak hraju, pamatuju ho totiž od začátku.


Obrázek uživatele dw4rF_cz

Dacánek je hrozně v pohodě, jako admin klidnej, a hlavně férovej. Navíc sem se s nim něco nahrál ve FunnyP, a i na srazu to byl takovej Dacan :) a ani necek! :-D


Obrázek uživatele Maros

ze flegmatik... odpadavam... kks ake nervy mava... najvacsie pri cw... bez slova sa nakoniec odpaja radsej z vnt nech vsetkym nevynada...

inac by ma zaujimalo, aky nick by si si zvolil, keby si chcel napodobnit svoje priezvisko... na k??? hm hm hm :-)))


Obrázek uživatele NEMO

Toz s DAcANem sa mosim na nekdy domluvit a zajdem treba na VAska na pivicko, rumika a dame fotbalek :)) jo mam ho take v oblibe ;)


Obrázek uživatele Majaaczek

vidis, ten fotbalek jsme chteli s dacanem na srazu zahrat.. sakra.. tak zase zustanu nejlepsi fotbalkista ja .. achjo :D


Obrázek uživatele DAcAN

nemo byl jsem tam v sobotu na turnaji, ale to jsem ridil, takze by nebyl ani rumik ani pivecko..ale nekdy jo...
kazdopadne urcite dojedes v listopadu, to delame turnaj ve fotbalku u nas...
lajte vzdyt jsme hrali, jen nebyla forma no :-D


Obrázek uživatele Majaaczek

pockej my jsme hrali? vzdyt sem nechlastal, tak jakto, ze si to nepametam :D


Obrázek uživatele DAcAN

no vzdyt jsme vyzvali bratry -oiovi :-) jsem si daval jeden vlastnak za druhym prece :-D


Obrázek uživatele Horny_squirrel

DAcANe nehraješ, nebo nehrál si, náhodou fotbálek za Mordor - Nivnice?


Obrázek uživatele DAcAN

nene nehrár


Obrázek uživatele YAU

... flegmoš sice je, ale když se na CW tak nějak neposlouchalo, tak dokázal slušně zvednout hlas. Nechci ho tu nějak vychvalovat, ale dokáže solidně předvídat co a jak. To se mě na jeho herním stylu líbí.


Obrázek uživatele ErrK

kua Auiku, ty ještě žiješ ? :-D
a jinak DAcANek je jeden z nej adminu, fakt borec :)
ale nikdy mu nezapomenu ten kick ze serveru :-D, to jsem ještě nebol adminem :)


Obrázek uživatele DAcAN

to ano, u cw jsou ty nervy znat :-)
jinak dik za pochvalu ;-)


Obrázek uživatele Anonym

Dacanek je proste borec, sem zam da haluz a sem tam i skill ( po mene :D )

PeaCe


Obrázek uživatele Django

takze Dacanku si curacek a som urazeny ze si ma nemenoval do tvojich oblubenych hracov ale inak si fajn


Obrázek uživatele DAcAN

jej tak promin django..samozrejme cela vese cs rodinka je fajn...ale i tak si curacik xD


Obrázek uživatele Majaaczek

Django ma nejaku rodinu?


Obrázek uživatele DAcAN

no tak prece maros, lilo, django, jablko...nebo se pletu?


Obrázek uživatele Duska

Runi


Obrázek uživatele Maros

Runi je curacikov bracho... jablko je moj bratranec a lilo sesternica (jablko a lilo su surodenci) :D S oporou nemam rodinne vztahy :)

Ale späť k Dacanovi... :D


Obrázek uživatele DAcAN

aha tak to pardon :-)


Obrázek uživatele Django

jasne ze mam rodinku ved runi je predsa bracho

   

PUBLIC: 6 / 16
de_dust2
217.112.171.103:27015 Připojit přes Steam
AIM: 0 / 10
fy_iceworld_aztec
217.112.171.103:27016 Připojit přes Steam
Deathmatch: 0 / 20
de_dust2
217.112.171.103:27017 Připojit přes Steam
GunGame: 0 / 16
gg_woody
217.112.171.103:27019 Připojit přes Steam
AWP: 0 / 10
awp_thepark
217.112.171.103:27020 Připojit přes Steam
Paintball: 0 / 16
cs_paintball
217.112.171.103:27022 Připojit přes Steam
TeamSpeak 3: 3 / 512 ts3.gamester.cz:9987 Připojit na TeamSpeak 3 server
Internetové připojení serveru zabezpečuje společnost AVONET.
Servery jsou umístněny přímo na velkokapacitní lince ve Zlíně, čímž je zajištěna stabilita a rychlá odezva herních serverů.



RSS kanál

Syndikovat obsah

Doporučujeme


Facebook a Twitter

gamester je na facebooku

Follow gamester_cz on Twitter


Credits

Gamester.cz je český portál nejen o legendární hře Counter Strike.


Author: PetaCZ
Design: www.ondrejcarda.com
CMS: Drupal založený na Nitobe

© 2006 Gamester.cz
Jakékoliv kopírování obsahu webu včetně převzetí či šíření článků je bez souhlasu autorů zakázáno.